Copyright The sapling tree wszystkie prawa zastrzeżone 
T H E     S A P L I N G    T R E E 
Drodzy,  Leci do Was 11 roślinnych przepisów na wiosnę #nasurowo  Tym razem daję go Wam, nie zupełnie za darmo, ale nie będzie tu wymiany finansowej.  Niczego nie oczekuje, ale jest
Drodzy,  Trudno uwierzyć, że w tak krótkim czasie stworzyłam dwa kulinarne e-booki.  Po pierwszej, jesiennej wersji, dodaliście mi takich skrzydeł, że poczułam chęć na więcej.  A więc leci do Was
Kochani,  Oto przed Wami mój pierwszy e-book i kto by pomyślał, że będzie kulinarny.  Czuję silną chęć dzielenia się z Wami wszystkim co robię, więc tym razem zapraszam Was do
Zupa, która nie jest kremem, to u mnie rzadkość. Zazwyczaj gotuje, blenduje i pochłaniam według tego przepisu, ale tym razem nie. Opróżniałam lodówkę i wyszła pyszna, rozgrzewająca, zakładam, że super
Zapach pieczonych śliwek i cynamonu doprowadza mnie do ekstazy. Może Was też, a może jeszcze tego nie wiecie? Polecam więc, wypróbowanie najprostszego deseru na świecie, którego nie sposób zepsuć →
O tym, że sos to fantazja i freestyle na temat tego co jest w lodówce, pisałam w tym przepisie.  A jeśli  komuś fantazji brakuje to podpowiadam, być może któraś z
Banalnie proste, okropnie pyszne i super uniwersalne. Kto jeszcze nie robił, polecam spróbować.  Był czas, kiedy masło orzechowe, takie klasyczne peanut butter, czyli z orzeszków ziemnych, królowało w mojej kuchni.
Kto ma teraz permanentną ochotę na zupę?  Już się deklarowałam, że absolutnie kocham, a  kiedyś zastanawiałam się, po co moja mama tyle tego je, przecież tym się nie naje.   Mamę
Mamy jesień ❓ 🧐🍁 Uwielbiam zaczynać dzień od owoców i moje ciałko też lubi, kiedy tak się dzieje 😆  Albo smoothie, albo po prostu wielka micha owoców.  Ale są takie
  Dobre na każdą porę, choć nie polecam odpalać piekarnika przy temperaturze 100 stopni za oknem.  Ta opcja jedzenie jest zawsze dla mnie odpowiedzią na pytanie „co by tu zjeść na